Din bog kan komme i medierne!

Kurset "Sådan finder du mediehistorier, som giver din bog omtale" er til dig, der tager din forfatter-PR seriøst og vil nå bredt ud i medielandskabet.

I kurset får du redskaber til at finde ideer til dine stærke PR-historier, og hvordan du vinkler den ud til hele medielandskabet. Kurset handler også om personlig branding og finde modet til at kontakte medier og få interviews.

Når kurset er slut, står du med en presseplan og er klædt på til mediekontakten.

Kurset er relevant til forfattere med både romaner, krimier, digtsamlinger, fagbøger og børnebøger.

Kurset har 5 moduler, hvor du finder ideer, lærer at vinkle ind i medielandskabet og hvordan du formidler din historie til en journalist. Kurset giver dig en presseplan og øvelser til at fylde den med mediehistorier. 

Velkommen til HistorieAgentens kursusplatform. 

Bliv klar til at give din bog medieomtale!

Available Online Kursers

Sådan finder du mediehistorier, som giver din bog omtale

Dette kursus gør dig skarp på at finde stærke mediehistorier, så du kan tage medieomtalen af din bog i egne hænder.

I kurset vil du finde ideer til dine stærke PR-historier, og hvordan du vinkler den ud til hele medielandskabet. 

Hvis du finder den gode mediehistorie, så kan din bog nå langt længere ud i medierne, end du nok lige regner med. På kurset fortæller jeg, hvordan du gør.

Kurset har 5 moduler, hvor vi dykker ned i hvad der definerer den gode historie, hvordan du finder åbne døre til medielandskabet og giver dit forfatterbrand fuld power. 

Kurset giver dig en presseplan og øvelser, så du er klar til at rykke, når du har gennemført kurset. 

Sparring-session

Har du brug for afklaring inden du tager kurset, så kan du booke en times sparring med Anne Zenon, der til dagligt arbejder som PR-agent og driver HistorieAgenten. Sparring giver dig hjælp til at få det bedste ud af din PR-indsats for din bog. Uanset hvad du har brug for hjælp til, så bliver du guidet og får redskaber, som du kan bruge med det sammen.

Du kan også booke en times sparring i stedet for kurset, hvis du hellere vil have den direkte hjælp til din PR.

Kursus + 1 times Sparring med Anne Zenon

På kurset "Sådan finder du mediehistorier, som giver din bog omtale" får du undervisning i at skabe medieomtale for din bog.

Kurset gennemgår hvordan du finder din egen mediehistorie, vinkler den til flere medier, bruger en presseplan og skaber en rød tråd i din forfatter-PR.

Jeg ved fra mig selv, at det er lettere sagt en gjort. Og når man skal lære noget nyt, kan det være rart at spørge ind og have en sparringspartner. Det gælder ikke mindst, når det handler om at lave PR for sig egen bog.

Derfor giver jeg mulighed for at du kan booke tiden, som din underviser, til en times sparring. Det bliver en time med intens sparring, så du bliver afklaret og klar til dit videre PR-arbejde.

Det står dig frit for, hvornår i forløbet du ønsker at booke timen. Det kan være først i kurset, i slutningen af kurset eller efter kurset. Du booker, når du har brug for det.

My Online Kursers Available Online Kursers
Sign In

Sign In Details

Forgot Password