Sådan finder du mediehistorier, som giver din bog omtale

Velkommen til dette kursus der handler om, hvordan du finder en mediehistorie, der kan give din bog medieomtale.  

Kurset har 5 moduler:

- Derfor åbner mediehistorier døre

- Sådan vinkler du mediehistorier

- Bliv skarp på dine mediehistorier

- Skab dit forfatterbrand og find modet til PR

- Bliv klar til at gå ud med dine mediehistorier

Der er masser af øvelser, så når kurset er gennemført, er du klar med skarpe mediehistorier, der giver din bog medieomtale. 


6 Modules

Indledning

Kurset består af 5 moduler, hvor du får en forståelse af mediehistorier, og hvordan du kan finde mediehistorier og kan arbejde med dem til at promovere din bog.

Der vil være øvelser, så du får øvet dig og efter end kursus bliver klar til at skabe medieomtale.

I første modul hører du om, hvad en mediehistorie er, og hvad du skal bruge den til, og vi begynder den indledende ideudvikling til, hvordan du kommer i gang med at finde dine gode PR-historier.

I næste modul kommer jeg ind på, hvad det vil sige at vinkle din mediehistorie, og du får en skabelon til en presseplan.

I tredje modul så skal vi tale om, hvordan du gør dine mediehistorier skarpe. Du vil stå tilbage med 3-5 af de bedste ideer, som du kan sætte ind i din presseplan, og så skal vi tale om at skabe en rød tråd i din PR.

Det fjerde modul handler om mod og branding. Her skal vi tale om de barrierer, du måske kan have, og hvordan du arbejder rundt om dem. Til slut handler det om forskellen på en privat og personlig PR-historie.

I femte og sidste modul bliver du klar til at stå med mindst 1 mediehistorie, som du kan kontakte et medie med. Du får metoder og ideer til at formulere dit pitch journalistisk både mundtligt og skriftligt.

Derfor åbner mediehistorier døre (Modul 1)

Der udkommer cirka 17.000 bøger hvert år. Din bog er altså i stor konkurrence om at blive anmeldt i de landsdækkende aviser. Men der findes en anden måde at gribe det an på. Ved at bruge en mediehistorie et sted mellem dig og din bog vil du åbne for hele medielandskabet.

Denne lektion handler om, hvad en mediehistorie er, og hvordan du så kan gribe pressearbejdet an, når du arbejder mere mediehistorier, der ikke kun går på din bog. Du vil se eksempler, som kan demonstrere, hvordan det ser ud i praksis.

Der kommer øvelser, så du kan begynde at se på, hvordan du finder ideer til en mediehistorie, der kan skabe omtale om din bog.

Sådan vinkler du dine mediehistorier (Modul 2)

I modul 2 lærer du, hvordan du tager en ide og folder den ud til mange medievinkler. Vi kigger på eksempler med andre forfattere, som har fundet sine mediehistorier og vinklet dem ud til forskellige medier.

Du vil komme til at se, hvor forskellige medievinkler kan være, og du vil lære, hvordan kendskab til medierne er essentielt for at skabe medievinkler, som kommer igennem nåleøjet.

Du kommer til at vælge en af ideerne fra sidste modul til en øvelse, hvor du skærer medievinklen til det specifikke medie.

Modulet har en presseplan som ligger til download, og du vil lære på dette modul og resten af kurset, hvordan du udfylder den med gode mediehistorier.

Modulet kommer også med nogle does og dont om mediekontakt.

Bliv skarp på dine mediehistorier (Modul 3)

I dette modul bliver du helt skarp på dine mediehistorier. Du kommer til at vælge en af historierne og træner det som et mundtligt pitch, hvor du kommer helt ind til kernen. Til slut opdaterer vi din presseplan og taler om, der er den røde tråd, som du synes, der skal være. Du lærer at sparke døren op til redaktionslokalet, og når modulet er færdigt står du med 3- 5 mediehistorier.

Skab dit forfatterbrand og find modet til PR (Modul 4)

I dette modul taler vi om, hvordan du giver janteloven et los og går den modige vej. Jeg kommer med eksempler på, hvordan mod spiller en rolle for at gå ud med sin mediehistorie, som i større eller mindre grad handler om dig og ikke kun din bog.

Jeg fortæller, hvordan du kan tage en historie, som ligger i det private og sikre at det er en historie, som er vedkommende, autentisk og relevant for andre.

Vi kommer også ind på, hvordan du tager kontrol over dit forfatterbrand.

Bliv klar til at gå ud med dine mediehistorier (Modul 5)

Du har nu fyldt din presseplan op med ideer, og du har formuleret den mundtligt med elevatortalen. Du har også tjekket medielandskabet ud, så du har matchet dine PR-historier sammen med et medie. Inden du skal kontakte de første medier, får du et par redskaber til, hvordan du formulerer dit pitch journalistisk med især nyhedskriterierne og den omvendte nyhedstrekant. Som afslutning fortæller jeg, hvordan du helt konkret kontakter medierne telefonisk eller på mail.

Efter modul 5 er du klar med mediehistorien, som giver din bog medieomtale og har en presseplan fuld af medievinkler.

Modules for this onlinekurser 6
Køb

Already have access to this onlinekurser?    Sign In Here


Personal Information

Payment Options

 Sådan finder du mediehistorier, som giver din bog omtal
 kr995.00 DKK

How do you want to pay?

Credit/Debit Card
No payment method needed.
My Onlinekursers Available Onlinekursers
Sign In

Sign In Details

Forgot Password